یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

کیک خانگی شما پف نمیکند یا پف آن می خوابد

عکس, کیک خانگی شما پف نمیکند یا پف آن می خوابد

اگر کیک خانگی شما پف نمی کند یا وقتی داخل فر است پف دارد اما وقتی از آن خارج میکنید پف کیک کاملا میخوابد به دلایل زیر است :

۱-  زیاد بودن مقدار بیکینگ پودر : برای پخت هر نوع کیکی بیکینگ پودر نیاز است و باید بیکینگ پودر سالم باشد. ولی مقدار آن نیز بسیار اهمیت دارد. بیکینگ پودر باید به مقدار لازم ریخته شود، نه زیاد و نه کم، چنانچه کم بریزید کیکتان پف لازم را نمی‌کند و بافت سفت می‌گیرد. چنانچه زیاد باشد کیک پف کاذب می‌کند و پس از خارج کردن از فر پف کیک می‌خوابد.

۲- چنانچه کیک را پس از پخت سریع از فر بیرون بیاورید، در حالی که هنوز بسیار داغ است و در محیط آشپزخانه به ویژه وقتی هوا سرد است، بگذارید، به کیک شوک وارد می‌شود و پف آن می‌خوابد. برای اینکه این اتفاق نیفتد هنگامی که کیک پخت و فر را خاموش کردید، ۵-۶ دقیقه کیک داخل فر بماند تا به تدریج دمای آن پایین بیاید. بعد نیز قدری در فر را نیم باز بگذارید تا کیک آرام آرام سرد شود و بعد که حرارت افتاد آن را از فر بیرون بیاورید و از قالب خارج کنید.

۳-چنانچه مقدار آرد دستور کیکتان کم باشد یا مقدار بیشتر از مایعات و مواد تر مثل: روغن، شیر، گلاب و تخم مرغ استفاده کنید. مواد کیک شل و رقیق می‌شود. این آبکی بودن زیاد مواد کیک باعث پف کاذب در کیک می‌شود و پس از پخت پف کیک می‌خوابد. پس تلاش کنید از دستورات مطمئن و امتحان شده استفاده کنید.

۴-استفاده زیاد از شکر پف کیک را کاهش می‌دهد، باید در مقدار استفاده از شکر توجه شود.

۵-چنانچه کیک را پیش از اینکه فر را خاموش کنید، امتحان نکنید که به طور کامل پخته یا نه و وسط کیک خمیری باشد، پف کیک می‌خوابد. زیرا بافت کیک هنوز به منسجم نشده و کیک آرام آرام پایین می‌آید و حالت به هم چسبیده و خمیری پیدا می‌کند. برای همین همیشه پیش از خاموش کردن فر با یک خلال دندان یا یک کارد به وسط کیک بزنید، در صورتیکه چیزی به آن نچسبید یعنی کیک به طور کامل پخته است.

۶-چنانچه مقدار آرد کم باشد نسبت آرد به مواد رقیق کیک کم باشد مایه کیک رقیق می‌شود و سبب می‌شود کیک درون فر پف کند اما به محض بیرون آوردن آن پف آن می‌خوابد.

۷-یکی دیگر از دلایل مهم خوابیدن پف کیک این است که: در هنگام پخت کیک در فر، توستر یا ماهیتابه را باز کنید. در این صورت نیز هوای سرد بیرون به کیک می‌خورد به کیک شوک وارد می‌شود و پف کیک می‌خوابد.تا زمانی که بوی کیک بلند نشده و ۴۰ دقیقه از زمان پخت نگذشته به هیچ عنوان در فر را باز نکنید.

۸-زمان اضافه کردن سفیده مواد زیاد مخلوط شده است.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر