آموزش سان چوی بو با مرغ و کاهوی پیچ درشت
کاهو را برگبرگ کرده و برگهای درشت آن را حداقل یک ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید. روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط داغ کرده و پیازچهها را یک دقیقه در آن تفت دهید. حرارت را زیاد کرده و مرغ را اضافه کنید. ۴ تا ۵ دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود. در صورت نیاز اندکی روغن مایع اضافه کنید.
هویج، کدو، فلفل دلمهای و ذرت را اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر تفت دهید. در صورت تمایل یکی، دو قاشق آبلیمو اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. برگهای کاهو را شسته و خشک کنید. از مایه مرغ و سبزیها داخل برگهای کاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو کنید.
میتوانید مانند ساندویج مایه داخل کاهو را با گوجه و خیارشور همراه کنید.در نوع کلاسیک این غذا از نوعی سس چینی استفاده می شود که مناسب ذائقه ایرانی نمی باشد و می توانید از سس مایونز به جای آن سس استفاده کنید
مواد لازم
نمک و فلفل به اندازه نیاز ، کنسرو ذرت صد و بیست و پنج گرم ، فلفل دلمهای قرمز ۱ عدد، نگینی ریز
کدوی کوچک ۱ عدد، رندهشده ، هویج کوچک ۱ عدد، رندهشده، مرغ چرخکرده نیم کیلو
پیازچه چهار عدد، ورقهورقه ، روغن مایع دو قاشق غذاخوری، کاهو پیچ درشت ۱ عدد