آموزش سوپ کدو حلوایی با فوت و فن های آن
نکات کلیدی تهیه سوپ کدوحلوایی
* طرز پخت دیگری برای تهیه این سوپ، سوپ کدو حلوایی اسپایسی نام دارد که با پوره کدوحلوایی تهیه میشود و برای زمانی که به یک سوپ فوری نیاز دارید، انتخاب خوبی است.
* اگر از طعم شیر در سوپ لذت میبرید مژده ما به شما این است که سوپ کدوحلوایی با شیر هم تهیه میشود. در این روش تنها لازم است همراه با عصاره مرغ دو پیمانه شیر نیز به سوپ اضافه کنید.
* در تهیه این سوپ میتوانید به جای عصاره مرغ از عصاره گوشت یا سبزیجات نیز استفاده کنید.
* برای تهیه سوپ کدوحلوایی با عدس، یک پیمانه عدس پخته شده را در مرحله سوم به سوپ اضافه کنید.
* هر نوع ادویهای که مایل باشید میتوانید در سوپ استفاده کنید. برخی علاقه دارند که سوپ کدوحلوایی با زنجبیل صرف شود؛ در این صورت زنجبیل را به میزان لازم در مرحله سوم اضافه کنید تا با مواد بهخوبی جوش بخورد و به سوپ طعم دهد.
* همچنین در صورت تمایل میتوانید ۱۰۰ گرم ترهفرنگی را جانشین ساقه کرفس کنید.
مرحله اول :پیازها، هویج و ساقه کرفس (و در صورت تمایل سیر) را بشویید و خرد کنید. کدو حلوایی را بشویید، برش بزنید، تخمههایش را خارج کنید، سپس پوست بگیرید و به قطعات کوچک تقسیم کنید.
مرحله دوم:با مقداری کره یا روغن زیتون پیازها را کمی تفت دهید. سپس هویج و ساقه کرفس را اضافه نمایید. کدو حلواییها را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله سوم:عصاره مرغ را در قابلمه بریزید سپس نمک، فلفل و ادویههایی را که مطابق با ذائقه خودتان است به آن بیفزایید. به مدت یک ساعت اجازه دهید مواد بهخوبی پخته شوند.وقتی مواد نسبتا نرم شد و قوام پیدا کرد به وسیله مخلوط کن، همزن برقی یا گوشتکوب برقی آن را به خوبی میکس کنید تا کاملا یکدست شوند.
مرحله چهارم : در این مرحله برای تزیین سوپ کدو حلوایی با خامه باید صبر کنید تا کمی سوپ خنک شود بعد خامه را اضافه کنید تا خامه نبرد. همچنین میتوان از تخمه کدو حلوایی، دارچین، ساقه کرفس یا ترهفرنگی نیز برای تزیین استفاده کرد. سوپ را گرم و با نان سرو کنید.