خوشمزه ترین دستور سوپ سفید مرغ مجلسی
این آموزش برای ده کاسه مخصوص سوپ خوری است.
جو پرک یک کاسه سوپخوری……………….نمک به مقدار لازم
شیر دو لیتر…………………………پیاز یک عدد
سینه مرغ یک عدد………………….آرد گندم دو قاشق غذاخوری
آرد برنج یک قاشق غذاخوری
سینه کامل یک عدد مرغ، یک عدد پیاز، کمی آب و نمک را حدود دو ساعت میپزیم تا آب آن تبخیر شود. سپس پیاز را دور ریخته، گوشتهای مرغ را با گوشتکوب له میکنیم تا ریشریش شود.یک کاسه ماستخوری جو پرک همراه کمی آب را به مرغ پختهشده اضافه میکنیم تا حدود یک ساعت بپزد و یک سوپ غلیظ و سفتی به دست آید. در حین پخت باید چندین مرتبه سوپ را هم بزنیم.یک لیتر شیر را اضافه میکنیم تا سوپ یک ساعت دیگر بپزد در حین پخت چندین مرتبه باید سوپ را هم بزنیم.
دو قاشق غذاخوری آرد گندم، یک قاشق غذاخوری آرد برنج و کمی نمک را در یک لیتر شیر دیگر حل میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم تا سوپ یک ساعت دیگر بپزد و جا بیفتد. در حین پخت چندین مرتبه باید سوپ را هم بزنیم.سوپ آماده پذیرایی میباشد.