آموزش پات اوفو غذایی خوشمزه با مغز ران گوسفندی
این آموزش برای ده نفر است.
شلغم (حبه قندی خرد کرده)…………. ۲ عدد درشت
ترهفرنگی خرد کرده …………… ۲ ساقه
گوشت مغز ران گوسفندی (خرد کرده) ………. یک کیلوونیم
فلفل…………به میزان لازم
زردچوبه………… یکدوم قاشق چایخوری
کرفس خرد کرده…………۲ ساقه
روغن زیتون…………به میزان لازم
پیاز خرد کرده………….۱ عدد درشت
هویج خرد کرده………….۲ عدد متوسط
در قابلمه مناسبی قدری روغن زیتون بریزید و روی حرارت اجاق قرار دهید. آنگاه پیاز را بیفزائید و قدری تفت دهید تا نرم و سبک شود. حالا گوشت را افزوده و چند دقیقه تفت دهید. سپس فلفل و زردچوبه را به همراه آب گرم به گوشت اضافه کنید و با حرارت ملایم آن را بپزید. اینک تره فرنگی، کرفس، هویج و شلغم را در قدری روغن تفت دهید و به خوراک اضافه کنید تا پخته و جا افتاده شود. حالا خوراک را (باید کم آب باشد) برای پذیرایی در ظرف مناسبی بکشید.