یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش پختن سنتی میگوی سیر و عسل

عکس, آموزش پختن سنتی میگوی سیر و عسل

قبل از خواندن مواد لازم و آموزش پختن این غذا دقت کنید رگ پشت میگو‌ها کاملا گرفته شوند، زیرا سبب تلخ شدن آن می‌شوند. میگو‌ها را زیاد نپزید، زیرا باعث سفت شدن آن می‌شود. این غذا بابرنج قهوه‌ای سرو می‌شود، اما می‌توانید از برنج سفید هم تهیه کنید.برای پخت این غذا ابتدا برنج را تهیه کنید و سپس میگو را طبخ بدهید تا زمان دم کشیدن برنج میگو بپزد و به صورت داغ میل شود.

مواد لازم :
عسل ۳ قاشق غذاخوری
سس سویا کم سدیم ۱، ۳ قاشق غذاخوری
تکه‌های فلفل خرد شده (اختیاری) یک چهارم قاشق چایخوری
زنجبیل تازه خرد شده ۱ قاشق چایخوری
سیر خرد شده ۲-۳ حبه (حدود ۱ قاشق غذاخوری)
میگو پوست کنده و تمیز شده حدود ۳۰۰ گرم
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پیازچه‌ی خرد شده برای تزیین ۲ قاشق غذاخوری
برنج قهوه‌ای پخته (برای سرو) به مقدار لازم
کلم بروکلی یا سایر سبزیجات (برای سرو) به مقدار لازم

طرز تهیه میگوی عسلی:عسل، سس سویا، تکه‌های فلفل (در صورت استفاده)، زنجبیل و سیر را با هم در یک کاسه متوسط ​​مخلوط کنید و کنار بگذارید.

در یک کاسه متوسط ​​دیگر، میگو و روغن زیتون را اضافه کنید. به میگو‌ها نمک و فلفل آسیاب شده اضافه کنید و آن را مخلوط کنید و به آن مدتی استراحت بدهید تا میگو‌ها کاملا مزه دار شوند.

اگر عجله دارید اشکالی ندارد استراحت ندهید.یک تابه را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. میگو‌ها را داخل تابه قرار بدهید به صورتی که یک لایه از میگو‌ها ته تابه چیده شده باشند.

میگو‌ها را از یک طرف بپزید تا خوب طلایی شوند، حدود ۱-۲ دقیقه. میگو‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم پخته شوند. سپس مخلوط سیر و عسل را داخل آن بریزید و هم بزنید و اجازه بدهید میگو‌ها بپزند. در صورت تمایل می‌توانید میگو‌ها را از سس خارج کنید تا زیاد نپزند و سفت نشوند. اجازه بدهید سس سفت شود؛ و میزان آن کم شود.

برنج قهوه‌ای را بپزید و در ظرف سرو بریزید و میگو را با سس غلیظ شده و سبزیجات روی برنج قرار بدهید و در صورت تمایل با ساقه‌های پیازچه تزیین کنید.
در صورت تمایل می‌توانید برای مزه دار کردن میگو از زعفران دمکرده هم استفاده کنید.اگر سس شما دیر غلیظ و کم شد می‌توانید مقداری از سس را برداری تا کم شود. دقت کنید عسل با حرارت بالا می‌سوزد.می‌توانید از سبزیجات به صورت خام و یا بخارپز شده استفاده کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر