آموزش پختن نافله با گوشت چرخ شده
روغن به میزان لازم………………………پیاز خردکرده ۲ عدد
آب ۵۰۰ میلیلیتر (۲ پیمانه)………………………نعنای ریز خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری
سرکه ۱۲۵ میلیلیتر (یکدوم پیمانه)………………………شکر ۲ قاشق سوپخوری
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم……………………….پیاز رندهکرده ۲ عدد
آرد نخودچی ۳۰۰ گرم………………………نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
گوشت چرخکرده را همراه با پیاز، آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و به تدریج آب بیفزائید تا مایه مناسبی به دست آید. آنگاه مایه را ورز دهید تا چسبنده شود.
سپس در تابه مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. حال از مایه فراهم کرده، به اندازه گردو بردارید و به شکل دایره، در آورید.وسط آن حفرهای ایجاد نمائید و در روغن سرخ کنید. در قابلمه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز خردکرده را سرخ کنید، زردچوبه، نمک و آب را بیفزائید و بگذارید سس، بجوشد.
اینک نعنا، سرکه و شکر را به آن اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید. اکنون نافلهها را درون سس قرار دهید تا با حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.