یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش پختن یک نوع کلوچه ترکمنی

عکس, آموزش پختن یک نوع کلوچه ترکمنی

وقتی کلوچه‌ها در دمای محیط کمی خنک شدند، آن‌ها را از سینی بیرون بیاورید و در ظرف مناسب بچینید و با کمی عسل یا شکلات صبحانه و پودر پسته، پودر نارگیل و خرده‌های گردو تزئین کنید و به عنوان یک میان وعده مقوی و خوش طعم همراه با چای سرو کنید.

مواد لازم کلوچه ترکمنی
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ لیوان
ماست شیرین ۲ لیوان
شکر ۲ لیوان
بکینگ پودر ۴ قاشق غذا خوری
وانیل ۱ قاشق مربا خوری
روغن مایع ¾ لیوان
آرد به مقدار لازم

ابتدا تخم‌مرغ‌ را در یک ظرف بریزید و هم بزنید تا از لختگی خارج شود و کمی پف کند و حجم آن زیاد شود، سپس شکر را به آن اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه هم بزنید تا شکر حل شود و مخلوطی که تشکیل می‌شود کرم رنگ و کشدار و یکدست شود.بعد وانیل را اضافه کنید و ۱ دقیقه هم بزنید تا عطر وانیل آزاد شود و سپس روغن مایع را بریزید و به اندازه‌ای هم بزنید تا با مواد مخلوط شود، سپس شیر را که به دمای محیط رسیده است به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

بعد از آن ماست را هم که از قبل به دمای محیط رسیده اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب شود و بافت یکدستی تشکیل شود، سپس یک پرتقال را تمیز بشورید و خشک کنید و با رنده ریز پوست نارنجی آن را رنده کنید و در مواد بریزید.بعد کمی هم بزنید تا پوست رنده شده پرتقال کاملا در مواد پخش شود و سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان کمی پودر هل یا گلاب، یا ترکیبی از هر دو را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و عطر گلاب و هل در مواد پخش شود.

سپس کمی سیاه دانه و کنجد و در صورت دلخواه یکی از آن‌ها را به مواد اضافه کنید و هم بزنید، برای خوشمزه‌تر شدن کلوچه‌ها می‌توانید به دلخواه خودتان مقداری مغز گردو یا مغز فندق را خرد کنید و روی مواد بریزید و با هم ترکیب کنید.بعد در ظرف دیگری آرد را الک کنید تا سبک شود، سپس بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و دوباره با هم الک کنید تا بافت آرد یکدست و صاف شود، سپس آرد را کم‌کم و در چند مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

بعد خمیر تشکیل شده را با دست کمی ورز دهید تا یکدست شود و کمی حالت چسبندگی داشته باشد، خمیر نباید زیاد سفت شود چون کلوچه‌ها خشک می‌شوند، سپس روی ظرف را با سلفون یا پارچه بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا استراحت کند.حالا روی یک سطح صاف را چرب کنید و سطح خمیر را هم چرب کنید و سپس خمیر را با دست یا وردنه پهن کنید و با چاقو یا کاتر به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید، بعد سینی فر را با روغن یا کره چرب کنید و برش‌های خمیر را با فاصله در آن بچینید.

بعد سینی را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا کلوچه‌ها پخته شوند و اطراف آن‌ها طلایی شود، سپس از فر بیرون بیاورید و بگذارید تا خنک شوند.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر