آموزش پنکیک پختن بدون گلوتن
پنکیک ها را میتوانید برای صبحانه یا عصرانه خود درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید. اگر میخواهید پنکیک شما بدون گلوتن باشد با این آموزش همراه شوید.
آرد را داخل کاسه برزید و یک سوراخ در مرکز آن ایجاد کنید. تخم مرغ را درون آن بشکنید و با یک چهارم شیر ترکیب کنید. سپس مقدار باقی مانده شیر را اضافه نمایید و خوب ترکیب نمایید.اجازه دهید ۲۰ دقیقه استراحت کند.یک ماهیتابه نچسب را گرم کنید و کمی کره داخل آن بریزید. حالا پن کیکها را داخل آن سرخ نمایید.
مواد لازم:
۱۲۵ گرم آرد بدون گلوتن
یک عدد تخم مرغ
۲۵۰ میلی لیتر شیر
کره برای سرخ کردن