دستور پختن دوپیازه گوشت
بهتر است که برای پختن سنتی این غذای خوشمزه حتما از ادویهی گرام ماسالا استفاده کنید . مواد زیر برای ۷ نفر مناسب است.
دانهی هل………… یکدوم قاشق چایخوری
میخک ………….. ۴ عدد
پودر چیلی…………. یکدوم قاشق چایخوری
تخم گشنیز آسیابکرده…………….یکدوم قاشق چایخوری
زیرهی آسیاب کرده ……….. ۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه …………. ۱ قاشق چایخوری
پیاز……………….. ۴ عدد درشت (۸۰۰ گرم)
کره …………..۳ قاشق سوپخوری
سیر له کرده…………. ۵ حبه
زنجفیل رنده کرده………….. ۱ قاشق سوپخوری
گوشت گوسفند خرد کرده…………. ۱۲۰۰ گرم
ماست……………. ۲۵۰ میلیلیتر (۱ پیمانه)
کنسرو گوجهفرنگی……………. ۱ قوطی (۴۰۰ گرم)
گشنیز خرد کرده …………..۲ قاشق سوپخوری
نعنای خرد کرده ……….۲ قاشق سوپخوری
ادویهی گرام ماسالا……………. یکونیم قاشق چایخوری
۲ عدد از پیازها را ریز خرد کنید و در نیمی از کره، روی حرارت متوسط تفت دهید تا طلائی رنگ شوند. آنگاه پیاز را از تابه درآورید و باقیماندهی آن را نیز ریز خرد کنید و در باقیماندهی کره بریزید. سپس سیر و زنجفیل را نیز بیفزائید و تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود.
حالا چیلی و تمامی ادویهها را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا عطرشان بلند شود. اکنون گوشت را به این مخلوط بیفزائید و تفت دهید و ماست را در شش نوبت به مواد درون تابه بیفزائید و هر بار خوب هم بزنید. آنگاه گوجهفرنگی خرد کرده را بیفزائید، در قابلمه را بگذارید و دوپیازه را به مدت تقریبی یکونیم ساعت بپزید. اینک در قابلمه را بردارید و خوراک را ۳۰ دقیقهی دیگر یا تا زمانیکه گوشت کاملاً نرم شود، بپزید.
حال پیاز سرخکردهی کنار گذاشته را همراه با مخلوط سبزی معطر و ادویهی گرام ماسالا، به دوپیازه بیفزائید و آن را بلافاصله از روی حرارت بردارید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.