رازها و کلک های پختن فسنجان را بدان
برای پختن فسنجان فوت و فن هایی وجود دارد که شما را در این پست با این فنون آشنا می کنیم :
فسنجان را با مواد لازم همیشگی درست نکنید افزودن این دو ماده غذای شما را فوق العاده خاص و مجلسی و متفاوت می کند:
مغز پسته :
به نسبت مقدار مغز گردوی خورش، یک سوم هم مغز پستهٔ آسیاب شده بیفزایید که با این مادهٔ مغذی طعم
خورشتان لذیذتر شود.
شکلات کاکائوی :
برای خوشرنگتر شدن باز هم به نسبت میزان خورش مثلا برای چهار نفر، دوعدد شکلات تمام کاکائویی را بعد از اضافه کردن رب انار در خورش بیندازید و پس از حل شدن، خوب با مواد مخلوط کنید.
بعد بگذارید خورشتان خوب جا بیفتد.با این روش شما هم طعم خیلی خوبی به خورش دادهاید و هم در کنار بعضی از رب انارهایی که زیاد خورش را خوشرنگ نمیکنند میتوانید رنگ قهوهای بهتری به خورش بدهید کما اینکه شیرینی این شکلاتها میتواند در ملس کردن مزهٔ خورش فسنجان هم اثر داشته باشد.البته به جای شکلاتهای بسته بندی شده میتوانید از شکلاتهای تختهای که در تمام لوازم قنادی یافت میشود نیز استفاده
نمایید.