روش درست کردن ساندویچ پیتزای هندی
یک ساندویچ خوشمزه و جدید هندی به اسم ساندویچ پیتا که برای درست کردن آن به گوشت چرخ شده ، ادویه ها ، پنیر موتزارلا ، نعناع ، تخم مرغ ، نان پیتا و پیاز نیاز دارید.
۱۰۰ گرم پنیر موتزارلا ……………تخممرغ یک عدد هم زده………………….نان پیتا ۴ عدد
یکدوم قاشق چایخوری زردچوبه………………..یک قاشق غذاخوری کاری
۳ قاشق غذاخوری روغن مایع …………………… .یک عدد ساطوری شده پیاز کوچک
یکچهارم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز…………….نمک و فلفل به میزان لازم
یک قاشق غذاخوری نعنای ساطوری………..۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده
آموزش :
فر را روی ۱۸۰ درجهی سانتیگراد داغ کنید. روغن را داغ کرده و پیاز و ادویه را ۲ دقیقه در آن تفت دهید. گوشت چرخکرده را اضافه کرده تفت دهید تا آب آن کشیده شده و سرخ شود.
(۶ تا ۷ دقیقه) سپس گوشت را از روی شعله بردارید پس از اینکه سرد شده، پنیر و نعناع را اضافه کنید. و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. تخممرغ را به گوشت اضافه کنید و مخلوط کنید.
سپس نیمی از مایه را روی یکی از نانها پهن کرده و نان دوم را روی آن قرار داده فشار دهید همین کار را با مایه انجام دهید. نانها را در فویل پیچیده و ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید. بقیه، سپس از فر خارج کرده برش زده و سرو کنید.