یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

روش درست کردن پودینگ تخم شربتی یک دسر سنتی

عکس, روش درست کردن پودینگ تخم شربتی یک دسر سنتی

اگر می خواهید یک دسر سنتی و ایرانی و البته بسیار مقوی درست کنید پودینگ تخم شربتی بهترین گزینه است. در این پست از یاس فان روش درست کردن پودینگ تخم شربتی را برای شما قرار داده ایم.

برای تهیه یک لیوان از این دسر بسیار ساده، نصف پیمانه توت فرنگی را در غذا ساز یا مخلوط کن به شکل پوره در بیاورید. می‌توانید از هر میوه دیگری هم که دوست دارید در تهیه این دسر استفاده کنید. تخم شربتی را هم جداگانه در آب خیس کنید تا پف کند و دور آن لعاب شکل بگیرد. سپس پوره میوه را با یک-چهارم پیمانه شیر، تخم شربتی، مقدار بسیار کمی وانیل، و کمی عسل برای طعم‌دار کردن دسر مخلوط کنید.

می‌توانید به جای شیر معمولی از شیر نارگیل هم استفاده کنید تا دسر شما طعم خاص‌تر و جدید تری داشته باشد.

همچنین اگر تمایل داشتید تا دسرتان رقیق‌تر باشد، می‌توانید از شیر بیشتری استفاده کنید. روی ظرف را بپوشانید و دسر را به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.در نهایت روی این دسر ساده را با قطعات میوه تزیین و سرو کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر