آموزش پختن مرغ با ذغال یا همان مرغ ذغالی
یک مزه ی عالی و ایده آل برای سلیقه ایرانی ها پختن مرغ با ذغال است. برای درست کردن این مدل مرغ نخست مواد زیر را تهیه کنید. این آموزش برای ۲ نفر می باشد.
مقدار سس مایونز و آب بستگی به تعداد مرغها داره، هر چی مرغ بیشتر بشه طبعا از سس و آب و زعفران بیشتری استفاده میشه. قانونش برای ۴ تکه مرغ یک قاشق سس مایونز هست.
سس مایونز : یک قاشق غذاخوری
آب : ۲ لیوان
نمک ، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
مرغ : ۴ تکه
زعفران : نصف استکان
پیاز : ۲ عدد بزرگ
زغال: ۲ عدد
ابتدا مرغها رو با نمک، فلفل و زردچوبه مزه دار کنید و یک ساعت بگذارید استراحت کنه.در یک ظرف روغن بریزید و بگذارید داغ بشه . حالا مرغها رو با شعله کم سرخ کنید.شعله کم به این علته که مرغ علاوه بر سرخ شدن مغز پخت هم بشه.سس مایونز و آب رو با هم مخلوط کنید و زعفران دم کشیده رو بهش اضافه کنید.سس آماده شده رو کنار بگذارید.پیازها رو بصورت کبریتی خلال کنید .بعد از این که مرغها سرخ شد و تموم شد پیاز ها رو در همون روغن سرخ کنید و روغن رو دور بریزید.مرغها رو کف ماهی تابه بچینید و پیازها و سس رو روش بریزید.
گاز رو روشن کنید و صبر کنید تا سس غلیظ بشه و حدود دو سه قاشق ازش باقی بمونه.روی یک نعلبکی یا پیاله فویل بکشید و بگذارید وسط ماهی تابه…..دو عدد ذغال بزرگ رو بزارید روی گاز خوب سرخ بشه و بگذارید روی فویل نعلبکی
دو سه قطره از روغن مرغ رو بریزید روی ذغال ها و به محض دود کردن سریع درب ماهی تابه رو بگذارید و اجازه بدید مرغها حسابی ذغالی و دودی بشن.