سالاد بادمجان و رب انار دسری برای شب چله
بادمجان ۱ کیلوگرم…………………………نمک و فلفل به میزان لازم
رب انار ۲ قاشق سوپخوری…………………………گوجهفرنگی خردکرده ۳ عدد متوسط
نعنای خردکرده ۱ دسته کوچک…………………………پیازچه خردکرده ۵ ساقه
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
ابتدا بادمجانها را کبابی کنید و پوستشان را بگیرید. آنگاه بادمجان را له کنید و در ظرف مناسبی بریزید. سپس نمک، فلفل و رب انار را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.حالا مخلوط بادمجان را در ظرف مناسبی بریزید، گوجهفرنگی، نعنا، پیازچه و روغن زیتون را مخلوط کنید و روی بادمجان بریزید. اکنون سالاد را با برگ نعنا، بیارائید و میل کنید.