طرز پختن مرغ با پرتقال با سنیچ پرتقال
جدیدا خیلی از خانم های خانم دار دیگر مرغ را پیاز مزه دار نکرده و از پرتقال برای خوشمزه تر شدن مزه آن استفاده می کنند. شما هم امتحان کنید پشیمان نمی شوید.
مواد لازم برای مرغ پرتقالی
مرغ: ۱ عدد بزرگ ، آلو: ۱ پیمانه
زعفران دم کرده: به میزان لازم ، پیاز: ۲ عدد ،کره: ۴۰ گرم
آب پرتقال یا سن ایچ پرتقال
زردچوبه، ادویهی کاری، پودر هل، دارچین، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
نخست مرغ خود را به هر اندازه ای که بود مثلا اگه فقط سینه دوست دارید یا ران یا مشترک سینه و ران با نمک و زعفران و فلفل سیاه مزه دار کنید به مدت نیم ساعت در یخچال باشد. سپس آنها را در کره سرخ کنید. سپس مرغها را از تابه در آورده و پیاز رنده شده را سرخ کنید. به پیاز داغ در حال تفت ادویه ها (زردچوبه، کاری، پودر هل، دارچین ) را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.بعد از تفت خوردن پیاز با ادویه، آب پرتقال طبیعی یا آماده را به پیازها اضافه کنید. در صورتی که قصد دارید از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید، پرتقالها را تنها چند دقیقه قبل از اضافه کردن به غذا آب بگیرید تا طعم تلخی نگیرند. همچنین دقت کنید که حتما باید آب پرتقال طبیعی را از صافی ریز رد و بعد به غذا اضافه کنید. صبر کنید تا سس پرتقال و پیاز جوش بیاید. سپس نمک آن را تنظیم و تکههای مرغ سرخ شده را به آن اضافه کنید. مرغها را طوری در تابه بچینید که روی هم قرار نگیرند. حرارت را حین پخت پایین نگه دارید. اجازه دهید مرغها برای ۲ ساعت بپزند. در تمام طول مدت پخت در ظرف باید بسته باشد.حین پخت، مرغها را برگردانید تا همه جای آنها به سس آغشته شود و هر بار روی مرغها زعفران بریزید.در ۱۵ دقیقهی آخر آلوهای شسته شده را به خورش اضافه کنید. در تابه را بگذارید و اجازه دهید همراه با مرغ کمی بپزند.در نهایت برای سرو برنج در کنار خورش مرغ پرتقالی، میتوانید خلال پرتقال شیرین شده را به همراه کره و زعفران تفت دهید و روی برنج بریزید.