طرز تهیه کشمش پلو با مرغ مجلسی برای مراسم
برای درست کردن کشمش پلو برای ۶ نفر به سبک مردم مازندران نخست مواد لازم را آماده ی دست خود بگذارید . ( اگر رب نارنج در دسترس ندارید میتوانید آنرا حذف کنید و یا از رب انار ترش استفاده کنید.)
ابتدا مرغ را شسته و پوست آن را جدا می کنیم و مرغ را به شش یا هشت تکه تقسیم نموده و با نمک، فلفل و ادویه مزهدار میکنیم. بعد مرغهای مزهدار شده را با مقداری روغن با حرارت ملایم سرخ مینماییم. در آخر رب نارنج را با نصف پیمانه آب مخلوط کرده و به همراه پیازداغ روی مرغهای سرخشده میریزیم و اجازه میدهیم تا کاملا بپزند. برنج را در ظرفی مناسب به مرحله آبکشی رسانده و آبکش نموده و دم میکنیم. کشمشها را شسته و سرخ نموده سپس مقداری از برنج دم کرده، کشمش، زعفران و روغن حیوانی داغ کرده را با هم مخلوط میکنیم. در ظرف سرو ابتدا پلوی ساده را کشیده، تکههای مرغ را بر روی آن قرار داده و مخلوط کشمش و برنج را روی آن میدهیم و سرو مینماییم.