کوکو قارچ را چگونه درست کنیم
پیاز: ۱ عدد…………………………نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
قارچ: ۲۰۰ گرم………………………….جعفری خرد شده: ۴۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد…………………………روغن: به مقدار لازم
تخم مرغ: ۲ عدد……………………………….آبلیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری………………………..
ابتدا سیبزمینیها را شسته و با ۲ پیمانه آب بر روی حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا آبپز شود.بعد از آماده شدن سیبزمینیها و سرد شدن آن، پوست کرده و رنده ریز کنید. سپس قارچها را نگینی خرد کرده و در ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید. برای سیاه نشدن رنگ قارچها، در هنگام تفت دادن، ۱ قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید. سپس قارچها را به ظرف سیبزمینی اضافه و مخلوط کنید. پیاز را نیز رنده ریز کرده و به مواد اضافه کنید.
سپس جعفری خرد شده، تخم مرغ، آرد و ادویه ها را نیز به سیب زمینی اضافه و مخلوط کنید.در یک ماهیتابه کمی روغن ریخته و بعد از داغ شدن، مایه کوکو را اضافه و پخش کنید. بعد از این که یک طرف کوکو قارچ سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم آماده شود.