آموزش شیرینی هندی بوندی لادو بدون نیاز به فر
اگر می خواهید یک شیرینی جدید و آسان بدون نیاز به فر روی اجاق گاز در منزل خود درست کنید که طعم بی نظیری نیز داشته باشد این شیرینی هندی معروف یک گزینه ی خوب است. شیرینی بوندی لادو یک شیرینی محبوب در هندوستان است.
مواد لازم برای تهیه بوندی لادو
خلال پسته و خلال بادام به میزان لازم
آرد نخودچی دو و نیم فنجان
رنگ خوراکی نارنجی
یک و یک سوم فنجان شکر
یک چهارم فنجان شیر
روغن حیوانی یا روغن سرخ کردنی
داخل قابلمهای سه فنجان آب ریخته شکر را به آن اضافه کرده بگزارید آب جوشیده شکر حل شده شربت با غلظت موردنظر بدست آید به آن شیر را اضافه کرده هنگامی که کف شیر بالا آمد زیر گاز را خاموش نموده به داخل شربت حاوی شیر رنگ نارنجی رنگ را درصورت تمایل اضافه کرده شربت را به کناری بگذارید.خمیر نازکی را از ترکیب مواد گفته شده در بالا یعنی آرد نخودچی همراه با ۳ فنجان آب تهیه نمایید. درصورت تمایل به این مواد نیز میتوانید رنگ اضافه نمایید. خمیر بایستی روان باشد.
روغن حیوانی به مقدار کافی داخل ظرف گودی گرم کرده یک کقگیر سوراخ سوراخ (صافی کفگیری سوراخ سوراخ) در اندکی بالاتر از روغن نگه داشته اندکی خمیر روی آن ریخته به سرعت خمیر را از بین سوراخها عبور داده تا بوندیسها (خمیرهای کوچک گلولهای شکل) ایجاد شود بوندیسها را به مدت ۳-۲ دقیقه سرخ نمایید.بوندیسها را با به کارگیری کفگیر خارج کرده روغن آنها با قرار دادن روی حوله کاغذی گرفته سپس داخل شربت بریزید. هنگامی بوندیسها تمامی شربت را به خود جذب کردند هل را نیر به داخل ظرف حاوی بوندیسها اضافه کرده به آرامی هم بزنید.بوندیسها را به تعداد دلخواه به قسمتهایی جدا کرده با دستتان آنها را گرد کرده به شکل لادو در آورید.لادوها را با خلال پسته یا خلال بادام و یا هردو تزئین نموده بگزارید خنک شده سپس بسته بندی نمایید.