یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش پختن لبوی سنتی و شیک ترین تزیین های لبو

در آغاز روش پختن لبو را به شما آموزش می دهیم و در پایان تزیین های زیبای آن را برای شما قرار داده ایم. اما قبل از خواندن این آموزش بد نیست بدانید که

هر گونه بریدگی روی سطح چغندرها قبل از پختن آن ها باعث خارج شدن رنگ چغندر می شود بنابراین بهتر است قسمت ضخیم سر و ته چغندرها را نگیرید.برای حفظ رنگ لبو قبل از پختن چغندر پوست آن را نگیرید.اضافه کردن شکر به لبو باعث بهتر شدن رنگ آن می شود و طبیعت سرد لبو را نیز خنثی می کند.برای خوشرنگ شدن لبو بعد از اینکه چغندرها مقداری نرم شدند چند قاشق سرکه به آب آن ها اضافه کنید.

مواد لازم

چغندر کوچک : سه عدد

آب : سه لیوان
شکر : ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
روش تهیه لبو

ابتدا چغندر را به کمک برس به خوبی بشویید تا گل و لای آن از بین برود و تمیز شود سپس چغندرهای تمیز شده را به همراه آب درون قابلمه ای مناسب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز با شعله ملایم قرار دهید و درب قابلمه را ببندید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت صبر کنید تا چغندرها نرم و پخته شوند و حدود دو لیوان از آب آن باقی بماند.در مرحله بعدی درست کردن لبو بعد از مدت زمان ذکر شده لبوها را از درون قابلمه بیرون آورید و پوست آن ها را بگیرید و به صورت حلقه ای لبوها را برش بزنید.برش های لبو را دوباره درون آب لبو بیندازید و مقداری شکر یا عسل به آب لبو اضافه کنید و حرارت گاز را روی شعله ملایم قرار دهید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا لبوها به مدت یک ساعت دیگر پخته شوند و آب لبو به کمتر از یک لیوان برسد.سپس لبوهای پخته شده را درون ظرفی مناسب برای سرو بریزید می توانید از آب لبو نیز روی لبوهای پخته شده بریزید.

عکس, آموزش پختن لبوی سنتی و شیک ترین تزیین های لبو عکس, آموزش پختن لبوی سنتی و شیک ترین تزیین های لبو عکس, آموزش پختن لبوی سنتی و شیک ترین تزیین های لبو عکس, آموزش پختن لبوی سنتی و شیک ترین تزیین های لبو عکس, آموزش پختن لبوی سنتی و شیک ترین تزیین های لبو عکس, آموزش پختن لبوی سنتی و شیک ترین تزیین های لبو

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر