آموزش یک سوپ تابستانی درجه یک با ذرت
نمک : ¼ قاشق چایخوری……………………………کدوی زرد متوسط خرد شده (در حدود ۵۰۰ گرم) : ۲ عدد
آویش تازه : ۳ قاشق چایخوری…………………………روغن زیتون خالص : ۱ قاشق غذاخوری
عصاره مرغ یا عصاره سبزیجات کم نمک : یک قوطی (۳۹۵ میلی لیتر)……………….پیاز قرمز متوسط خرد شده : ۲ عدد
دانه ذرت تازه : ۱ پیمانه…………………..آبلیموی تازه : ۱ قاشق چایخوری……………….پنیر فتای خرد شده : ¼ پیمانه
روغن را در ظرف بزرگی روی حرارت متوسط گرم کرده پیاز را اضافه کرده به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم.سپس کدو و ۱ قاشق چایخوری از آویشن را اضافه کرده ۳ تا ۵ دقیقه حرارت می دهیم گه گاه هم می زنیم تا کدوها نرم شوند.
عصاره مرغ و نمک را اضافه کرده حرارت می دهیم تا به جوش آید به مدت ۵ دقیقه تا کدوها نرم شده و کاملا شفاف شوند.مواد را داخل مخلوط کن ریخته به صورت پوره یکنواخت در می آوریم.(هنگام ریختن مایع داغ داخل مخلوط کن احتیاط کنید).سوپ را به قابلمه برگردانده و سپس ذرت را اضافه کرده آن را روی حرارت متوسط بگذارید به مدت ۳ تا ۵ دقیقه تا به جوش آمده و ذرتها بپزند .سپس از روی حرارت برداشته آب لیمو را اضافه کنید.بعد از خنک شدن داخل ظرف سرو ریخته با آویشن و پنیر فتا تزئین کنید.