یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش یک پیش غذا با مرغ و گوجه و گشنیز

عکس, آموزش یک پیش غذا با مرغ و گوجه و گشنیز

اگر می خواهید یک پیش غذای خوشمزه و سبک با مرغ درست کنید این پیش غذای مکزیکی به اسم کسادایا برای شما بسیار مناسب است . برای درست کردن آن اول مرغ را رشته رشته خرد و سرخ کنید تا کاملا بپزد. تخم های فلفل ها را خارج کنید و آنها را باریک برش دهید. روغن را داخل تابه بریزید، فلفل ها، پیازچه و مرغ را حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا زمانیکه که سبزیجات کمی نرم شوند. مقداری از مواد را روی نیمی از هر کدام از تورتیلاها بریزید و روی آنها پنیر بپاشید. تورتیلا را از وسط تا کنید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید تا زمانیکه که کسادیاها طلایی و پنیرها آب شوند. این روند حدود ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارد. برای سرو این غذا باید کسادیا را از وسط نصف و با سس سالسا تزئین کنید.

مواد لازم :

پنیر چدار یا موزارلا رنده شده (در صورت امکان پنیر مونتری استفاده کنید) ۱.۵ پیمانه ، سینه مرغ بدون پوست و استخوان نیم کیلو
فلفل سبز ۲ عدد ، فلفل قرمز چیلی ۱ عدد ، تورتیلا ۶ عدد ، روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی بی دانه و خرد شده (یک عدد گوجه فرنگی ریز) نیم پیمانه ، پیازچه خرد شده (قسمت سبز آن) سه قاشق غذاخوری ، گشنیز یا ریحان تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر