یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
سلامت

خوارکی های بالا برنده ایمنی بدن در برابر کرونا و آنفولانزا

عکس, خوارکی های بالا برنده ایمنی بدن در برابر کرونا و آنفولانزا

جوانه گندم بخشی از دانه گندم است که گندم از آن تغذیه می‌کند. به همین دلیل این قسمت سرشار از مواد مغذی همچون روی، آنتی اکسیدان، ویتامین B، دیگر ویتامین و املاح معدنی است. جوانه گندم ترکیبی از فیبر، پروتئین و چربی‌های مفید است که می‌توان آرد آن را جایگزین بخشی از آرد در پخت غذا کرد.

یک مشت بادام می‌تواند سیستم ایمنی بدن را از آسیب‌های استرس اکسیداتیو محفوظ نگه دارد. یک چهارم فنجان بادام نیمی از نیاز بدن به ویتامین E را تامین و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند؛ همچنین بادام دارای ریبوفلاوین، نیاسین و ویتامین B است که خاصیت ضد استرس دارد.

هندوانه رسیده دارای مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان‌های بسیار قوی و گلوتاتیون است. این ماده غذایی به تقویت سیستم ایمنی بدن و مبارزه با عفونت‌ها کمک می‌کند. گلوتاتیون در قسمت قرمز هندوانه و نزدیک به پوست آن قرار دارد.

سیر دارای چندین نوع آنتی اکسیدان است که با دشمنان سیستم ایمنی مبارزه می‌کند. این ماده تند دارای خواص ضد سرطانی است.
برای استفاده از سیر در غذا‌ها ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قبل از پخت سیر را پوست بکنید وخرد کنید تا زمان پخت، آنزیم‌های کمک کننده به ایمنی بدن آن فعال شود.

اسفناج را به عنوان یک سوپر غذا می‌شناسند. اسفناج سرشار از مواد مغذی همچون فولات است که به بدن کمک می‌کند سلول‌های جدید بسازد و DNA را ترمیم کند؛ همچنین به افزایش فیبر و آنتی اکسیدان‌ها و ویتامین C کمک می‌کند. برای اینکه بیشتر از مزایای اسفناج برخوردار شوید آن را خام یا نیمه پخته مصرف کنید.

بروکلی را به راحتی می‌توانید در میوه و سبزی فروشی‌ها پیدا کنید. می‌توانید آن را با غذا‌ها ترکیب کرده و از خواص آن بهره ببرید. بروکلی دارای ویتامین A ویتامین C و گلوتاتیون است و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر