یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش مرغ کنتاکی در قابلمه روی گاز

عکس, آموزش مرغ کنتاکی در قابلمه روی گاز

برای شروع اگر پوست تکه های مرغ را نگرفته اید، می گیرید و سپس مرغ ها را می شویید. در یک قابلمه ۴ لیوان آب ولرم ریخته و روی حرارت زیاد شعله قرار می دهید تا جوش بیاید. سپس مرغ ها را در قابلمه می گذاریم و زمانی که مرغ ها را در آب جوش قرار می دهیم از جوش می افتد صبر می کنیم تا دوباره جوش بیاید و با قاشق کف های موجود روی آب قابلمه را گرفته و از قابلمه خارج می کنیم. یک عدد پیاز را پوست کنده، می شوییم و سپس آن را داخل قابلمه می گذاریم هم چنین ۱ عدد سیر را پوست کنده و به اضافه ی ۱ عدد چوب دارچین داخل قابلمه محتوی مرغ ها اضافه می کنیم.۲۰ دقیقه صبر می کنیم تا مرغ ها با حرارت ملایم نیم پخت شوند. بعد ۲۰ دقیقه مرغ های نیم پخت شده را از قابلمه خارج کرده و اجازه می دهیم تا سرد شوند. سپس مرغ ها را در ظرفی قرار می دهیم و ۱ عدد سیر را به صورت ریز روی آن رنده می کنیم. یک عدد پیاز را مجددا پوست کنده، می شوییم و به صورت درشت رنده می کنیم و به مرغ ها اضافه می کنیم. سپس زعفران دم کرده و آب لیمو را به مرغ ها اضافه می کنیم و خوب مواد را با هم مخلوط می کنیم. روی ظرف را سلفون کشیده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا مواد خوب به خورد مرغ ها برود و کاملا طعم بگیرد. در یک ظرف پودر کنتاکی یا پودر سوخاری بریزید. در ظرف دیگری آرد سفید قرار دهید و و در ظرف دیگری ۲ عدد تخم مرغ را بشکنید. سپس زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید و خوب آن ها را مخلوط کنید. قلم مو آشپزی را به روغن زیتون آغشته کرده و و روی مرغ های خنک شده می کشیم سپس مرغ ها را در کاسه ای بزرگ می گذاریم. در تابه ای روغن ریخته به میزانی که مرغ ها در ان شناور باشند و حرارت را کم می کنیم تا روغن داغ شود.در فاصله ی داغ شدن روغن، مرغ ها را در ابتدا در آرد سفید خوب می غلتانیم تا کاملا با آرد پوشیده شوند سپس در آن ها را در تخم مرغ ها قرار می دهیم. و در اخر مرغ ها را در پودر کنتاکی یا پودر سوخاری قرار می دهیم و در ظرفی گذاشته و به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه صبر می کنیم تا مواد خوب به خورد مرغ ها برود. بعد از زمان مذکور مرغ ها را به آرامی در روغن داغ شده قرار می دهیم و حرارت را ملایم می کنیم. تقریبا با این شرایط ۱۰ دقیقه زمان می برد تا هر دو طرف مرغ خوب سرخ شود. بعد از سرخ شدن آن ها را از تابه خارج کرده و مرغ ها را در دستمالی که روغن را جذب می کند قرار دهید تا روغن اضافی از مرغ ها خارج شود. حال مرغ ها را در دیس قرار دهید و با سیب زمینی سرخ کرده تزئین و سرو کنید.

مواد لازم :

سیر ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۱ پیمانه
چوب دارچین ۱ عدد
سینه یا ران مرغ ۶ تکه
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به اندازه کافی
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
پودر کنتاکی یا پودر سوخاری ۱ پیمانه
پیاز ۲ عدد
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر